Top 10 Artikelen

View RSS Feed

Datum 2009-07-21 | keren bekeken  1,026 |

Datum 2009-07-21 | keren bekeken  952 |

Betalen word een eitje.
Datum 2009-07-21 | keren bekeken  1027

Er is iets moois aan de horizon op het gebied van Alleenstaande dating. Onze programeur is op dit momend heel erg druk met het maken van een betaal systeem voor de website.

Wij zouden graag een betalings systeem zo simpel is als een je portomonee openen en er een biljet uit pakken. Natuurlijk dat kan niet het op het net daarom zijn we druk met 2 betalings opties namelijk betalen via sms en betalen via ideal.

Betalen via sms.

De bedoeling word dat je een smsje kan sturen naar nummer xxx. Je zult hierna een smsje terug ontvangen met daarin een code die je op de site moet invullen om je membership te upgraden naar een hoger nivo. Je zult voor een maand pakket met sms kunnen betalen.

Betalen via Ideal.

Dit is de meest eenvoudige optie van de betaal middelen die we aan het bouwen zijn. Met ideal kun je namelijk betalen via het online bankieren systeem van jouw bank.

Het werkt als volgt, Als je kies voor een maand of jaar pakket word er gevraagd naar je bank. Als je eenmaal je bank geselecteerd heb ga je naar het online bankieren systeem van je bank en volg je de stappen die je uitgelegt worden. Eenmaal betaald zal je worden terug gebracht worden naar de website en is je pakket geupgrade naar die optie die je gekozen hebt.

Hou het nieuws in de gaten want het komt er aan .. voor nu geniet van je gratis 2 maanden :).